Dutch Moving Billboards zoekt een medior projectmanager. Wij groeien volop en zoeken een teamlid dat toegevoegd kan worden aan het huidige projectteam. Wil jij werken voor A-merken en heb je feeling met fieldmarketing?

 

Functieomschrijving:
Een projectmanager bij Dutch Moving Billboards is verantwoordelijk voor meerdere klanten. Hierbij komt accountmanagement én de executie van de door hen aangevraagde campagnes bij kijken. Jij begrijpt precies waar de klant om vraagt en hebt het overzicht om de campagne in één keer samen te vatten. Je werkt volledig zelfstandig en functioneert dan ook als minimaal medior projectmanager. Het contact met klanten gaat jou net zo gemakkelijk af als het contact met je collega’s. Je bent creatief en kan ook onder druk nieuwe campagne concepten bedenken die aanslaan. Als projectmanager schrijf je draaiboeken en briefings voor de campagnes en selecteer je hier de juiste merkambassadeurs bij. Je bewaakt het budget en de kwaliteit van de projecten (op locatie), controleert de evaluatieformulieren en rapporteert over het verloop aan de klant. Je zorgt voor de nodige vergunningen en inkoop van promotiematerialen. Daarnaast verwachten wij een actieve bijdrage aan doorlopende procesverbetering binnen de organisatie. De functie is voor 40 uur inclusief het incidenteel werken in het weekend.

 

Functie-eisen:
Jij bent of hebt …

  • Een opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Werkervaring in projectmanagement met korte deadlines.
  • Een projectmanager op medior niveau.
  • Een groot organisatietalent die stressbestendig is.
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Sociaal vaardig. Je communiceert veel met de merkambassadeurs, klanten en interne afdelingen.
  • Enthousiast, ondernemend, gedreven en pragmatisch ingesteld.
  • Zelfstandiger werker en flexibel.
  • Iemand die altijd overzicht houdt en zich niet uit het veld laat slaan.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Wat hebben wij te bieden:
Een uitdagende baan met volop ruimte om je te ontplooien. Je gaat voor geweldig mooie merken aan de slag. Dit doe je in een team met enthousiaste collega’s waarin, los van de zelfstandige werkmentaliteit, een één voor allen, allen voor één mentaliteit heerst. We bieden een prima salaris overeenkomstig de functie. Wij zijn een jong bedrijf dat in de afgelopen jaren volop gegroeid is. Ben jij onderdeel van de verdere groei?

 

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pierluigi Jorritsma, tel. 035-6211254 of stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar info@dutchmovingmedia.nl

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

pandora-1