Per direct zoekt het kantoorteam van Dutch Moving Media een zelfstandige allround logistiek medewerker. Deze functie is op oproepbasis met urenvariatie t/m fulltime inzet. Werkdagen kunnen van maandag t/m zondag zijn en ook buiten kantooruren. Durf jij dit aan en kan je zelfstandig werken? De volgende werkzaamheden horen bij de functie:

– Koerierswerk: Middelen van A naar B transporteren op een verantwoorde manier en volgens planning
– Onderhoud middelen en voertuigen
– Prepareren van middelen, o.a. het plakken van Walking Billboards en inzetten van posters in de Mediabikes
– Professionele communicatie met klant en merkambassadeur
– Magazijnbeheer
– Huismeester taken

 

Functie-eisen:

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende functie-eisen: Je hebt een opleiding op minimaal MBO-niveau en bent in bezit van een rijbewijs B, pré is rijbewijs E. Je kunt zelfstandig werken en bent zeer flexibel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast en staat positief in het leven. Stressbestendigheid, overzicht bewaren en gestructureerd werken is jouw ding. Je bent accuraat, hebt een hands-on mentaliteit en 9-5 is niks voor jou. De schouders er nog eens extra onder zetten als het nodig is vindt jij geen probleem. Het kan voorkomen dat je in de weekenden, vroeg in de ochtend of in de avond aan de slag gaat, iets waar jij je hand niet voor omdraait.

 

Wat biedt Dutch Moving Media jou? 

Een uitdagende baan met volop ruimte om je te ontplooien. Een team met enthousiaste collega’s en een prima salaris overeenkomstig de functie. We zijn een jong bedrijf met veel groeipotentie.

 

Belangstelling?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met tel. 035-6211254 of stuur je gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar info@dutchmovingmedia.nl.

 

Acquisitie aan de hand van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

logistiek