Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

U-OV gemaksabonnement: Flexibele promotiecampagnes

Het U-OV gemaksabonnement maakt jou als reiziger wel erg flexibel. Je reist namelijk met één abonnement met tram, trein en bus in de regio Utrecht. Om te ervaren hoe flexibel je van het gemaksabonnement wordt maakten reizigers afgelopen tijd op verschillende manieren kennis met het begrip flexibiliteit.

De U-OV flexibele fotozuil
Reizigers in de regio Utrecht gingen bij bus- en tramstations op de foto met de U-OV fotozuil. Een zuil die jou direct voorbereid op en voorspiegelt hoe flexibel je van het abonnement wordt. Dit leverden tal van leuke, originele en vooral openbarende momenten op. De merkambassadeurs van Dutch Moving Promotions informeerden de reizigers over het abonnement en begeleiden de fotocampagne.

Flexibele oma
Hoe ouder je wordt, hoe stijver je spieren. Of.. toch niet? De U-OV oma, die gebruik maakt van het gemaksabonnement, bewijst het tegendeel. Benieuwd hoe ze dit deed? Kijk hieronder de campagnefilm. Het abonnement houdt je jong en maakt het reizen zo gemakkelijk dat je daar wel blij van moet worden. De merkambassadeurs van Dutch Moving Promotions maakten deel uit van de campagne.

UOV folder uitdelen

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.