Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Wat betekent Don't Hesitate... Activate! voor...

Pierluigi Jorritsma

De mensen, de middelen en de expertise.

Wacht niet af en laat je merk succesvol activeren door Dutch Moving Media.

Jessica Moerbeek

Een activatiecampagne realiseren die de verwachtingen van de klant overstijgt. Dan weet je dat je op de goede weg zit.

Myrthe van Schaik

Van elk campagne een feestje maken! Het feest begint op kantoor waar wij met een jong en dynamisch team de leukste campagneconcepten ontwikkelen. Op locatie zetten onze merkambassadeurs met flair en plezier een geweldige promotiestunt neer en denkt de klant: volgende week weer?

Rosa Chin Ten Fung

Om bij iedere campagne de beste merkambassadeurs te vinden, prachtige campagnes neer te zetten en zo steeds betere resultaten te bereiken.

Jara Balkestein

Doormiddel van de dingen die je elke dag leert in het leven blijf ik innoveren en probeer ik altijd het beste resultaat uit mezelf en anderen te halen.

Ben Stroeven

Campagnes strak plannen en organiseren van het begin tot het eind. Alles geven om er voor te zorgen dat de klant het juiste gevoel heeft en op en top tevreden is.

Stefano van Galen

Het perfecte realisatieproces van een promotiecampagne. Het is geweldig om te zien hoe mijn creativiteit tot leven komt op campagnes en hoe de klant hier profijt van heeft.

petra.png

Petra Gelok

petra.png

Een paar kleine woordjes die de dynamiek, creativiteit, enthousiasme en klantvriendelijke aanpak van dit bedrijf treffend weergeven. Als boekhoudster(extern) heb ik direct contact met klanten, leveranciers en medewerkers en zelfs de boekhouding is hier niet voor grijze muizen weggelegd.

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.