Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Pop-up stores / brandstore

Pop-up stores: aandacht en exclusiviteit
U wilt uw merk of nieuwe collectie onder de aandacht brengen van de consument. Hoe pakt u dit aan? Een pop-up store is een unieke manier om aandacht op uw merk of producten te vestigen. Het tijdelijke karakter van de winkel creëert een exclusiviteit voor de consument: Het is nu of nooit. Een pop-up store staat in de regel maximaal drie maanden.

Tijdelijk verkoopkanaal op A-locatie
Dutch Moving Billboards neemt u het realiseren uit handen. Ons landelijk aanbod van leegstaande (winkel) panden biedt de mogelijkheid deze ruimten tijdelijk te benutten als verkoopkanaal. Een zogenaamde ‘pop-up store’. Naast de panden op A-locaties beschikken wij over de kennis en ervaring om uw pop-up store te ontwikkelen en in te richten.
Pop-up stores zijn ook een perfecte oplossing voor introducties of evenementen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Wilt u zich langer binden aan een locatie? Brandstores zijn dan een mogelijkheid.

Brandstore: Neem de consument mee in uw merkbeleving
Wilt u uw (potentiële) klanten kennis laten maken met het verhaal van uw merk? Brandstores zijn hier de ultieme mogelijkheid voor. Neem consumenten mee in de unieke ervaring van het merk in een brandstore. Een brandstore creëert een waardevol communicatiemoment met uw (potentiële) klant. Een brandstore midden in het centrum biedt de mogelijkheid voor uw merk/product om onder de aandacht te zijn waar u normaal niet te zien bent. Is uw winkel in een industriegebied of staat uw product in de schappen van de supermarkt? Tussen al uw directe concurrenten? Dit is uw kans om op een unieke locatie de consument te bereiken.

Brandstore op A-locatie
Een brandstore is daar waar de traffic is en dus zoekt u een A-locatie. Ons landelijk aanbod van leegstaande (winkel) panden biedt de mogelijkheid deze ruimten tijdelijk te benutten als brandstore. Naast de panden op A-locaties beschikken wij over de kennis en ervaring om uw brandstore te ontwikkelen en in te richten.
Wilt u een ruimte korte tijd benutten als verkoopkanaal? Pop-up stores zijn dan een mogelijkheid.

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.