Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Pandeigenaren

Pandeigenaar? Lees hier meer over de mogelijkheden
Hier vindt u een overzicht van hoe u als pandeigenaar samen met ons invulling kan geven aan tijdelijke leegstand. Wij bieden een tijdelijke oplossing voor uw leegstaande panden en tegelijkertijd draagt de communicatieboodschap bij aan de verfraaiing van de omgeving. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor u als pandeigenaar. Wilt u als pandeigenaar meer weten over onze manier van werken dan vertellen wij u hieronder meer over.

Window Experience
Daar waar andere aanbieders doorgaans niet meer doen dan het beplakken van de ramen, gaat Dutch Moving Billboards verder, veel verder. Want Window Experience is opvallen in het quadraat! Dutch Moving Billboards biedt onder het label Window Experience onder andere de volgende toepassingen:

  • Window Advertising (Adverteren)
  • 3D visualisatie
  • Interactieve communicatie
  • Pop-up stores
  • Brand-stores
  • Temporary offices

Hoe werken wij?
Wij zoeken zowel regionaal als landelijke naar geschikte panden. Heeft u panden in uw portfolio welke volgens u geschikt zijn voor Window Experience? Bel ons gerust. Wij kijken graag of uw panden geschikt zijn voor Windows Experience en voegen deze toe aan ons platform. Wij beschikken over een uniek platform waarin alle panden die beschikbaar zijn, te zien zijn voor de (potentiële) adverteerders.

Wij begeleiden de praktische invulling van het proces van A-tot-Z. Van het in contact brengen van de adverteerder met uw pand(en) tot en met het plaatsen en weer verwijderen van de advertentie. Het enige wat wij van u verwachten is dat de panden minimaal 4 weken beschikbaar zijn. Zodat de communicatiewaarde, zowel voor uw pand als de communicatie-boodschap groot is!

What’s in it for me?
Bij leegstand is niemand gebaat. Voor de omliggende ondernemers niet, voor u als pandeigenaar niet, voor de gemeentes niet en zeker niet voor de consument. Wilt u als pand- of vastgoedeigenaar meer informatie over de mogelijkheden om uw etalage aan te bieden voor Window Experience, neem dan contact met ons op. Het exploiteren van uw pand kan voor u zeer interessant zijn. Stuur een mail naar info@dutchmovingbillboards.nl of bel met Pierluigi Jorritsma +31 (0)35 62 112 54.

volvo-hilversum.jpg

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.