Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Moving Media

Uw merk onder de aandacht brengen met opvallende en unieke communicatiemiddelen? Dutch Moving Billboards heeft een breed assortiment aan Moving Middelen. Onze Moving Media zijn flexibel in te zetten en op elk moment te verplaatsen. Zoekt u een groot reclamevlak dat in de nabije omgeving van uw winkel rondrijdt? Kies dan voor de Mediabike; een opvallende ligfiets die voorzien is van twee grote posters op Abri-formaat. Of gaat u toch voor de Mobiele Billboard / LED scherm? Het grootste analoge communicatiemiddel in ons assortiment van Moving Middelen.

De Walking Billboards zijn dé oplossing voor drukke winkelgebieden. Deze wandelde reclame wordt gedragen door een brandpromoter die zijn/haar handen vrij heeft om te flyeren. Wilt u gegarandeerd de aandacht trekken op straat? De Qugo is een elektrisch aangedreven voertuig met een reclamebord op de voorkant.

Samplemogelijkheden vanuit een Vespa Ape
De Vespa Ape is een kleine Italiaanse driewieler zowel in te zetten als mobiele reclame als voor het uitdelen van samples. De zijkanten lenen zich uitstekend voor het plaatsen van reclame-uitingen.

Benieuwd welke Moving Middelen zullen bijdragen aan de doelstelling van uw merk? We adviseren u graag over de inzet.

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.