Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!
Middelen

Middelen

billboard-header2.pngDutch Moving Billboards heeft inmiddels verschillende vormen van moving billboards: Mediabikes, Walking Billboards, Qugo Promotie, Vespa Ape, Bakfietsen en LED schermen. Dutch Moving Billboards is de enige exploitant in Nederland met de mediabikes en heeft unieke Walking Billboards. Dit betekent dat een campagne weinig tot geen last zal hebben van concurrentie. Ze vallen op en het werkt! Daarnaast bieden we windows experience en windows advertising. Waarbij leegstaande winkels effectief worden gebruikt om het straatbeeld te verfraaien en om reclame te maken op een high traffic locatie.

bill-wa.png

Window advertising

Window advertising: communicatie op high traffic locaties. Uw boodschap communiceren in drukke winkelstraten of in winkelcentra. Hoe? Heel eenvoudig: met window advertising communiceren wij uw boodschap op de ramen van leegstaande winkelpanden.

Readmore
mb.png

Walking Billboards

Walking Billboards: wandelende reclame
Het Walking Billboard is een zogenoemde ‘wall’ van 1,50 meter hoog en 75 centimeter breed. Een merkambassadeur draagt dit promotie product. (more…)

Readmore
prom.png

Qugo Promotie

Qugo promotie: stil en duurzaam
De Qugo is een elektrisch aangedreven voertuig van 100 % Nederlandse bodem, in 2011 geïntroduceerd door de bedenkers van onder meer de Spyker sportauto. Dit vervoersmiddel trekt gegarandeerd de aandacht, omdat mensen het nog niet kennen in het straatbeeld.
(more…)

Readmore
ves.png

Vespa Ape

Vespa Ape: opvallend, veelzijdig en compact
De Vespa Ape is een kleine Italiaanse driewieler. Deze ‘transport-Vespa’ is veelzijdig, compact en uitstekend inzetbaar als promotievoertuig. Zo biedt hij meerdere promotiemogelijkheden. Denk aan mobiele reclame, maar ook aan het uitdelen van samples etcetera.
(more…)

Readmore
ves3.png

LED-Schermen

LED-schermen: bewegen is opvallen
Aandacht trekken met bewegende beelden? Maak dan gebruik van een LED-scherm. U heeft bij ons de keuze uit LED-schermen van vier of zes vierkante meter. Flinke schermen, die dus ook goed opvallen.
(more…)

Readmore
mediamarkt-mb.png

Mediabikes

Mediabikes: ultieme fietsreclame
Bent u op zoek naar een fiets als promotievoertuig? Kies dan voor de Mediabike; een opvallende ligfiets die voorzien is van twee grote posters op Abri-formaat. (more…)

Readmore

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.