Slide Menus

Vacatures Promotie Medewerker!

Dutch Moving Billboards vrolijkt jouw Blue Monday op

Blue Monday is de meest deprimerende dag van het jaar. Nu horen we je bijna denken… Dat was toch vorige week? De wetenschappers komen er dit jaar niet uit. Dutch Moving Billboards weet het wel en vrolijkt jouw dag direct op. Lees verder en wordt instant blij.

Blue Monday
De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht in 2005 een formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Goede voornemens zijn mislukt, vakantie lijken ver weg en de dagen zijn nog steeds donker.

Dutch Moving Billboards glas is vol
Bij Dutch Moving Billboards is het glas, ook op Blue Monday, voller dan vol. Wij hebben de kennis en ervaring in huis over enerverende momenten die de consument bij blijft. De blije gezichten en enthousiaste reacties die daaruit resulteren delen we uiteraard graag met je.

Don’t hesitate… activate! Vrolijke Blue Monday gewenst.

Contact

U bent van harte welkom bij ons in Hilversum! Gegarandeerd staat er een lekker Italiaans kopje koffie voor u klaar. Houdt u liever van thee, dan regelen we dat ook voor u. Samen bedenken we mooie ideeën om uw merk of product in de spotlights te zetten. Meer weten? Neem contact op.